New article in Virittäjä

I’m pleased to inform that our paper “Potilassanaston hallinta terveydenhuoltoalalla. Maahanmuuttajataustaisten lääkärien ja asioimistulkkiopiskelijoiden sananmerkityksen tarkkuus” [Knowledge of patient vocabulary in the healthcare sector: accuracy of word meaning among immigrant physicians and community interpreter students] is now available online.

Tervola, M., Vainio, S., & Häikiö, T. (2020). Potilassanaston hallinta terveydenhuoltoalalla. Maahanmuuttajataustaisten lääkärien ja asioimistulkkiopiskelijoiden sananmerkityksen tarkkuus. Virittäjä. doi:10.23982/vir.70136

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s